In de TOPshop verkopen wij onder meer:

Best Buddy beloning, handgemaakte armbanden, speeltjes,

...op maat gemaakte halsbanden,

te bestellen in diverse kleuren en modellen,

... en zelfgemaakte sleutelhangers.

Openingstijden

De TOPshop is in principe geopend op maandag-, dinsdag-, woensdag-, en donderdagavond tussen de lessen van ± 18.30 tot ± 20.30 uur en op zaterdagochtend tussen ± 9.15 en ± 11.45 uur. Vaak zijn we ook open tijdens de pakwerkles op zaterdagmiddag van 14.00 tot ± 16.00 uur. Wil je zeker weten dat de shop open is als je komt? Bel of app dan even naar 06-30291637!

Gezonde beloningen en snacks

In de TOPshop verkopen we uitsluitend producten waar wij in geloven en op vertrouwen. Eén van onze belangrijste leveranciers is Best Buddy uit Schoonoord. Zij maken lekkere en gezonde beloningen en snacks voor honden. 

Voordelen van de beloningen en snacks van Best Buddy zijn:

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • maximaal aandeel vlees
  • altijd vlees van één diersoort
  • altijd vrij van gluten
  • geen kunstmatige kleur-, smaak- en geurstoffen

Doordat er in de producten van Best Buddy altijd maar één vleessoort zit, is afwisseling gegarandeerd. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt voor de meeste honden met een voedselallergie. 

Kant en klaar vers vlees

De TOPshop verkoopt ook premium kwaliteit Kant-en-Klaar Vers Vlees (KVV) uit de diepvries. Wij hebben speciale KVV voor pups, nature compleet, lam, vis, rund, eend, geit, konijn, pens en kip.

De KVV voor pups hebben we standaard in 500 grams rollen en de overige smaken verkopen we standaard in kilorollen. Je kunt elke smaak echter ook in 200- of 500 grams rollen bestellen. 

 

Wij verkopen ook houdbare worst. Uitstekend geschikt als beloning of vervanging van KVV.

Etherische oliën: een weldaad voor iedereen

Op afspraak kun je ook bij ons terecht voor etherische- ofwel essentiële oliën voor baas en hond. Etherische oliën kunnen een fantastische bijdrage leveren om gezond en vitaal te blijven. Misschien nog wel belangrijker: ze kunnen een geweldige ondersteuning zijn bij fysieke-, emotionele- en mentale problemen bij mens en dier. De oliën kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden ter ondersteuning bij wondjes, pijn, maagklachten en bewegingsproblematiek (artrose en dergelijke), maar ook bij onrust, angst en stress.

De TOPhond werkt uitsluitend met de etherische oliën van Young Living. Waarom? Deze oliën zijn van de allerbeste, therapeutische kwaliteit en honderd procent biologisch en natuurlijk. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor zieken, ouderen, jonge kinderen en dieren.

De meeste oliën die in ons land te koop zijn bevatten synthetische ingrediënten, oplos- en/of verdunningsmiddelen. Wat is het effect ervan als je deze zaken op je huid smeert of inademt??? De oliën van Young Living zijn duurder, maar gegarandeerd zuiver. “Van therapeutische kwaliteit” wil zeggen dat alle heilzame stoffen van de plant behouden zijn gebleven tijdens het productieproces van de olie. Bovendien zijn ze heel geconcentreerd, waardoor je er meestal maar weinig van nodig hebt.

Wij organiseren ook workshops waarin je kunt kennismaken met de weldadige effecten van de etherische oliën van Young Living. Uiteraard kun je ook oliën bij ons bestellen. Daarnaast kun je advies op maat krijgen welke etherische oliën jou of je hond kunnen ondersteunen bij bepaalde fysieke-, emotionele- of mentale problemen.  

BELANGRIJK: ga nooit zo maar zelf experimenteren met etherische oliën, want bij bepaalde ziektebeelden en medicijnen kunnen contra-indicaties gelden voor sommige oliën!