Treibball: plezier voor twee met een boel ballen

Treibball is echt teamwork met je hond. Bij deze hondensport staat de samenwerking met je hond centraal.

Je hond leert op afstand grote Pilates-ballen onder controle te houden. Hij leert deze op jouw aanwijzingen naar de juiste plaats te duwen. Lekker samen bezig zijn op een veld vol gekleurde ballen: daar word je toch helemaal vrolijk van! 

 
Tijdens de cursus Treibball bij de TOPhond leer je de basisoefeningen, zoals je hond van een afstand achter de bal laten plaatsnemen en links- of rechtsom om de bal sturen. En wat deze hondensport zo super maakt: je hond leert de bal naar je toe te rollen. 
 

Treibball is fysiek nauwelijks belastend voor baas of hond. Het is dan ook geschikt voor alle leeftijden. Alle honden die het leuk vinden om samen te werken met de baas kunnen leren Treibballen.

PROEFLES: datum in overleg met de deelnemers

KOSTEN: € 5,--inc. btw. koffie, thee en wat lekkers (svp ter plekke gepast betalen).

Inschrijven voor de proefles kan uitsluitend via een email naar: detophond@gmail.com!  Hierbij geldt de regel: die het eerst komt, die het eerst maalt en vol=vol. 
 
Geef jij je na de proefles direct ter plekke op voor de Treibball-cursus bij de TOPhond, dan wordt de prijs van de proefles in mindering gebracht op het cursusgeld.
 

START CURSUS TREIBBALL

DATUM: in overleg met de cursisten

DAG: vrijdag

TIJD: 09.30 uur

DUUR: 10 lessen

KOSTEN: € 150,--incl. btw & extra stevige Pilatesbal t.w.v.  €  25,-, zodat je thuis kunt oefenen!

Inschrijven voor de cursus kan ter plekke na de proefles of door middel van een email naar: detophond@gmail.com!  Hierbij geldt de regel: die het eerst komt, die het eerst maalt en vol=vol. 

Het maximumaantal honden per lesuur is vier. Zo heeft iedereen voldoende ruimte en genoeg aandacht. Aan het eind van de cursus is er één inhaalles. Dus als je een keer een les gemist hebt, kun je die dan alsnog volgen.