Open dag de TOPhond

De TOPhond houdt op 8 februari van 10 tot 16 uur open dag! Met mini-workshops, demonstraties, titeren door Froukje Seip en nog veel meer! 

Met onder meer:

  • mini-workshops
  • demonstraties 
  • titeren door Froukje Seip*
  • tuigjes passen
  • leuke en lekkere aanbiedingen in onze shop
  • vachtadvies van een professionele trimster

Je kunt bijvoorbeeld kijken naar- of meedoen met:

  • treibball
  • behendigheid
  • pakwerk
  • dogdance

(* Opgeven voor het titeren kan door een email te sturen naar detophond@gmail.com; meer info hierover volgt zsm.)

Agenda activiteiten 2020

Je moet je vantevoren opgeven voor de onderstaande activiteiten! Dit kan door een email te sturen naar: detophond@gmail.com. Vermeld duidelijk in je email: jouw naam, naam hond, leeftijd hond, de activiteit(en) waaraan je wilt meedoen en de datum(data) van de activiteit(en) waaraan je wit meedoen. 

Na inschrijving ontvang je een bevestiging per email, waarin staat hoe de betaling in zijn werk gaat. Alle prijzen zijn inclusief BTW en alle indoor-activiteiten zijn inclusief koffie en thee.

Proefles Treibball

Proefles Treibball. Bij voldoende belangstelling  organiseren we in overleg met de deelnemers een proefles treibball. Kosten 5 euro p.p. Kijk voor meer informatie op deze website onder het kopje 'Cursusaanbod' op de pagina 'NIEUW: Treibball'!

Seniorenles

Seniorenles, 24 januari, 18.30 - 20.00 uur: een gezellige losse les voor oudere honden, met een afwisselend programma. Je doet alles in je eigen tempo en op je eigen niveau. Samen plezier hebben is het belangrijkste!

De kosten bedragen € 7,50 voor cursisten van de TOPhond en € 10,- voor niet-cursisten. Er is plaats voor maximaal zes personen. 

Speurcursus

Deze korte cursus is bedoeld voor mensen die kennis willen maken met het speuren. Ervaring is dus niet nodig!

De cursus bestaat uit zes lessen en vindt plaats op:  22 februari, 14 maart, 28 maart, 11 april en 25 april (laatste datum moet nog worden ingevuld). De lessen zijn van 12.00 tot 13.30 uur.

Locatie van de eerst les is Hondencentrum de TOPhond, de overige locaties zijn in overleg. Kosten € 50,-. Er is plaats voor maximaal zes personen.

Praktijkles wandelen zonder trekken

Word jij uitgelaten door je hond in plaats van andersom?

Gaat jouw viervoeter tekeer tegen alles wat hij tegenkomt?

Blaft en grauwt jouw lieverdje op straat tegen elke vreemde hond?

Doet je schatje het geweldig tijdens de cursus, maar is buiten wandelen een ramp?

Dan zijn onze praktijklessen 'Wandelen zonder trekken' precies wat jij nodig hebt!

We gaan tijdens deze lessen buiten aan de slag met het netjes meelopen aan de lijn. De wandelingen zijn van 10.00 tot ongeveer 12.00 uur en vinden plaats op: 26 januari, 9 februari en 23 februari. 

Kosten: losse les  € 12,50,-, alle drie de lessen samen  € 30,-.

Locaties: in overleg met de deelnemers.

Maximaal aantal deelnemers: 6 personen.

 

Workshop detectie

Leer je hond als een echte douanehond een verborgen stof opsporen. Dat is waar het om draait bij detectie. Je ziet detectiehonden bijvoorbeeld op luchthavens, waar ze drugs, geld of gevaarlijke biologische stoffen opsporen.

Detectie is niet voor niets populair op dit moment; de meeste honden én baasjes vinden het heel erg leuk om te doen! Dus doe mee met de workshop en leer hoe je thuis met deze leuke hobby aan de slag kunt.

Datum: zondag 23 februari.

Tijd: 12.00 - 16.00 uur.

Kosten: € 40,-. 

Aantal personen: maximaal zes.

Workshop 'Kennismaken met behendigheid'

Lijkt behendigheid ofwel agility je leuk, maar weet je niet zeker of je hond het ook leuk vindt? Dan is dit je kans! Tijdens de workshop 'Kennismaken met behendigheid' kun je ontdekken of deze pouplaire hondensport ook geschikt is voor jouw hond en jou. Je leert de eerste beginselen en gaat lekker samen met je hond aan de slag. 

Datum: 1 maart

Tijd: 10.00 - 14.00 uur.

Kosten: € 15,- inclusief broodjes. 

Aantal personen: twee groepen van zes.