Agenda activiteiten

De korte cursus speuren start in september.

Workshop Speuren en Zoeken: zondag 8 september, 13 – 17 uur; voor honden van alle leeftijden en alle niveau’s. We gaan tijdens deze workshop aan de slag met allerlei vormen van speuren, zodat je kunt kijken wat jou en je hond aanspreekt. Kosten 40 euro.

Korte cursus speuren (op zaterdagochtend 21 en 28 september; 12 en 19 oktober; 2 en 9 november; 10-12 uur). Voor honden van alle leeftijden, die kennis willen maken met het speuren. Kosten 75 euro.

Theorieavond ‘Geluids- en vuurwerkangst’; vrijdagavond 11 oktober, 19 – 21 uur; kosten voor cursisten van de TOPhond 7,50 en voor niet-cursisten 10 euro. Hierna is er gelegenheid om een privésessie van een half uur te boeken op vrijdagmiddag of –avond, waarin je in de praktijk aan de slag gaat met de geluids- of vuurwerkangst van je eigen hond. Dit kost per sessie 15 euro voor cursisten en 20 euro voor niet-cursisten. 

Workshop Etherische olie - Make & Take voor baas & hond; vrijdagavond 25 oktober 19 - 21.30 uur. We gaan in op de mogelijkheden die etherische oliën bieden voor mens en dier en maken een aantal recepten naar keuze. Hierbij kun je zowel aan de slag voor uzelf als voor je hond (of eventueel voor uw paard of andere huisdieren). Je maakt minimaal twee producten tijdens deze workshop. Kosten € 12,50 p.p. (inclusief materialen). NB: meer informaite over etherische olie vind je op www.huisdierenservicebo.nl.

Workshop paracord halsband knopen; vrijdagavond 8 november 19 - 21.30 uur. Tijdens deze gezellige workshop leer je zelf een halsband op maat knopen voor je hond. Je geeft van tevoren door wat de halsomvang van je hond is en welke kleuren je wilt gaan gebruiken, dan ligt het juiste koord tijdens de workshop voor je klaar. Kosten € 30,- p.p. (inclusief materialen).

Inschrijving en betaling

Je kunt je uitsluitend opgeven voor de bovenstaande activiteiten door een email te sturen naar: detophond@gmail.com. Vermeld duidelijk in je email: jouw naam, naam hond, leeftijd hond, de activiteit(en) waaraan je wilt meedoen en de datum(data) van de activiteit(en) waaraan je wit meedoen. 

Na inschrijving ontvang je een email met de betaalgegevens. Je inschrijving is pas definitief als je betaling binnen is bij de TOPhond. Alle prijzen zijn inclusief BTW en alle indoor-activiteiten zijn inclusief koffie en thee.

Wil je betalen met tegoedbonnen van “Trainen met je hond”? Vermeld dit dan duidelijk bij je reservering!