Seniorenles

Maandelijks organiseren we een supergezellige losse les voor oudere honden, met een afwisselend programma. Je doet alles in je eigen tempo en op je eigen niveau. Samen plezier hebben is het belangrijkste!

De les duurt anderhalf uur. Na ongeveer drie kwartier onderbreken we de les met een koffie- en theepauze, zodat onze seniorhondjes even kunnen uitpuffen.De kosten bedragen € 10,- voor cursisten van de TOPhond en €12,50 voor niet-cursisten. Dit bedrag is inclusief koffie en thee met wat lekkers. 


Datum en starttijd: elke eerste vrijdag van de maand om 19.00 uur (LET OP: op 3 november 2023 begint de Seniorenles eenmalig om 19.30 uur!).


Instructeur: Els.

Buitenles "Lekker Los"

Het allerbelangrijkste voor elk hondenbaasje is waarschijnlijk wel, dat de hond komt als hij of zij geroepen wordt. Meestal lukt dat in de puppytijd ook prima. De problemen komen daarna pas....


Voor iedereen die worstelt met het hierkomen, heeft Hondencentrum de TOPhond regelmatig de praktijktraining "Lekker los". Tijdens deze training oefen je het hierkomen in de praktijk, onder begeleiding van een ervaren instructeur. Er wordt buiten getraind, op een volledig omheind terrein. 


Per keer train je met maximaal drie honden. De training duurt een half uur en kost €15,- voor cursisten en €17,50 voor niet-cursisten van de TOPhond. Pubercursisten van de TOPhond kunnen aan deze les meedoen in ruil voor een gewone les.


NB: deze training is niet geschikt voor honden met agressie of re-activiteit. Daarvoor heben wij andere mogelijkheden.


Instructeur: Susanna


Data en tijd: zaterdag 16 september, vrijdag 29 september, zaterdag 11 novemer en vrijdag 24 november. De lessen starten om 15 uur.


Locatie: Zwaaikom 3 in Emmen (bij de dierbegraafplaats)


Buitenles "Fijn aan de lijn"

Wie wil dat nou niet: een hond die lekker ontspannen meeloopt aan de lijn?!? Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Wandelen zonder trekken op de hondenschool is één ding; je hond buiten netjes mee laten lopen is vaak veel lastiger. Daarom kun je voortaan bij Hondencentrum de TOPhond regelmatig meedoen aan een praktijkwandeling!


De praktijkwandelingen worden begeleid door een ervaren instructeur. Per keer gaan er maximaal vijf honden mee. De wandelingen duren 45 minuten. De locatie van de wandelingen wisselt per keer.


Kosten: € 15,- voor cursisten en € 17,50 voor niet-cursisten. Pubercursisten van de TOPhond kunnen aan deze les meedoen in ruil voor een gewone les.


NB: de praktijkwandelingen zijn niet geschikt voor honden met agressie of ernstige re-activiteit. Daar heeft de TOPhond andere aciviteiten voor.


Instructeur: Susanna


Data en tijd: zaterdag 14 oktober en vrijdag 27 oktober. De lessen starten om 15 uur.

Halloweenparty

De TOPhond viert Halloween ook dit jaar weer met een spookhuis voor baas en hond. Een griezelig gezellige ervaring voor honden en baasjes van alle leeftijden!


Tijdens de Halloweenparty kun jij je hond oefenen in het omgaan met vreemde (verklede) mensen, rare voorwerpen en spannende geluiden. Iedereen legt het spookparcours individueel af. Uiteraard houden we rekening met de leeftijd en moed van elke individuele deelnemer.


Meer informatie vind je t.z.t. hier en op onze Facebookepagina.


Datum: 27 oktober van 19 tot 21 uur.

Opgeven voor de activiteiten kan alleen door te mailen naar detophond@gmail.com!

Deel deze pagina