Agenda activiteiten

Sep showt hier een zelfgemaakte anti-tekenhalsband. Kom jij er op 5 april ook één maken voor je hond?

Voor alle activiteiten geldt: je inschrijving is pas definitief op het moment dat je betaling binnen is bij de TOPhond! Wil je betalen met tegoedbonnen van “Trainen met je hond”? Vermeld dit dan duidelijk bij je reservering! Alle prijzen zijn inclusief BTW en alle indoor-activiteiten zijn inclusief koffie en thee.

 

DE ACTIVITEITENAGENDA WORDT BINENKORT WEER GEVULD, DUS HOUD DEZE PAGINA IN DE GATEN!

 

Specials (Kirsten)

Kosten specials: € 5,- voor puppycursisten van de TOPhond, €7,50 voor niet-cursisten (dit is exclusief treinkaartje, versnaperingen e.d.)

De specials duren van 9.30 tot uiterlijk 11.30 uur.

Maximumaantal deelnemers: 6.

 

Korte cursussen (Minna)

Kosten: € 40,- per hond.

Aanbieding: als je drie maanden achter elkaar een korte cursus doet en deze bij de start tegelijkertijd boekt, betaal je maar € 100,- voor drie cursussen!

Maximumaantal deelnemers per cursus: 4.

 

 

Inschrijving en betaling

Je kunt je uitsluitend opgeven voor de bovenstaande activiteiten door een email te sturen naar: detophond@gmail.com. Vermeld duidelijk in je email: jouw naam, naam hond, leeftijd hond, de activiteit(en) waaraan je wilt meedoen, datum(data) van de activiteit(en) waaraan je wit meedoen; en of je wilt betalen met tegoedbonnen. 

Na inschrijving ontvang je een email met de betaalgegevens. Je inschrijving is pas definitief als je betaling binnen is bij de TOPhond.