Agenda activiteiten 2020

Je moet je vantevoren opgeven voor de onderstaande activiteiten! Dit kan door een email te sturen naar: detophond@gmail.com. Vermeld duidelijk in je email: jouw naam, naam hond, leeftijd hond, de activiteit(en) waaraan je wilt meedoen en de datum(data) van de activiteit(en) waaraan je wit meedoen. 

Na inschrijving ontvang je een bevestiging per email, waarin staat hoe de betaling in zijn werk gaat. Alle prijzen zijn inclusief BTW en alle indoor-activiteiten zijn inclusief koffie en thee.

HIER!

Zegt jouw hond ook "doei, doei" als je hem roept? Of is hij dol op het spelletje "pak me dan als je kan"? Dan is de korte cursus "HIER!" er voor jou! In drie lessen van een uur krijg je alle tips, trucs en handvaten die onze TOP-instructeur Minna maar kan bedenken.


De cursus is op woensdag 3, 17 en 24 juni van 18 tot 19 uur.

De kosten bedragen 40 euro.

Maximaal aantal deelnemers: 4. 

Praktijkles wandelen zonder trekken

Word jij uitgelaten door je hond in plaats van andersom?

Gaat jouw viervoeter tekeer tegen alles wat hij tegenkomt?

Blaft en grauwt jouw lieverdje op straat tegen elke vreemde hond?

Doet je schatje het geweldig tijdens de cursus, maar is buiten wandelen een ramp?

Dan zijn onze praktijklessen 'Wandelen zonder trekken' precies wat jij nodig hebt!

We gaan tijdens deze lessen buiten aan de slag met het netjes meelopen aan de lijn. De wandelingen zijn van 10.00 tot ongeveer 12.00 uur. volgt.

Kosten per les:  € 12,50,-.

Locaties: in overleg met de deelnemers.

Maximaal aantal deelnemers: maximaal 4 personen.

Instructeur: Minna

 

Kijken met je neus

Een andere kijk op de wereld van de hond!
Ontdekkingstocht met geuren,samenwerking en beleving.
Dit is geen traditionele zoek- of speurworkshop; meer een workshop waar de hond jou als baas mee mag nemen in "zijn" wereld.

Kosten: 40 euro

Datum en tijd: 14 juni, 10.00-13.00 uur

Instructeur: Minna

Aantal deelnemers: maximaal 4 honden

Seniorenles

Maandelijks organiseren we een gezellige losse les voor oudere honden, met een afwisselend programma. Je doet alles in je eigen tempo en op je eigen niveau. Samen plezier hebben is het belangrijkste!

De kosten bedragen € 7,50 voor cursisten van de TOPhond en € 10,- voor niet-cursisten. Datum: 19 juni 19.00 uur.

Instructeur: Marjan en Els

aantal deelnemers: maximaal 2 groepjes van 4

NIEUW!!! Workshop samenwerken met je hond

Hoe goed ken jij je hond en hoe goed kent je hond jou? Zijn jullie in staat om samen opdrachten uit te voeren en puzzels op te lossen? Met die vragen gaan we aan de slag tijdens deze superleuke, splinternieuwe workshop.

Datum en tijd: UITGESTELD

Kennismakingsprijs: omdat de workshop nieuw is, kost deze dit keer slechts € 10,- voor cursisten van de TOPhond en € 15,- voor niet-cursisten!

Maximum aantal deelnemers: 4

Instructeur: Minna

Body Awareness

Body Awareness gaat over het bewust (leren) gebruiken van het hondenlijf. Welke leeftijd je hond ook heeft, goed bewegen is altijd belangrijk.

Tijdens deze workshop ga je samen met je hond aan het werk. Je leert in de praktijk hoe jij je hond bewuster en beter zijn of haar lichaam kunt laten gebruiken. Na afloop ga je naar huis met tips en oefeningen waarmee je thuis lekker aan de gang kunt met je hond.

Kosten: 40 euro

Datum: UITGESTELD

Instructeur: Minna

Aantal deelnemers: maximaal 4 honden

Workshop 'Een geolied hondenleven'

In de workshop “Een geolied hondenleven” leer je hoe je etherische oliën kunt gebruiken om de gezondheid en het welzijn van jouw hond te verbeteren. Je krijgt niet alleen uitleg over de kwaliteiten van verschillende oliën, maar je gaat zelf ook enkele producten maken voor je medicijnkastje!


Etherische oliën kunnen een fantastische bijdrage leveren om gezond en vitaal te blijven. Misschien nog wel belangrijker: ze kunnen een geweldige ondersteuning zijn bij fysieke-, emotionele- en mentale problemen bij mens en dier. De oliën kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden ter ondersteuning bij wondjes, pijn, maagklachten en bewegingsproblematiek (artrose en dergelijke), maar ook bij onrust, angst, depressiviteit en stress.

Datum en tijd: UITGESTELD

Kosten: 15 euro

Instructeur: Els

Maximum aantal deelnemers: 4